BOKFÖRINGSSYSTEM

Hur fungerar Inbooks bokföringssystem?

Inbooks är ett av alla bokföringssystem från Växjö, och är en direkt kopia till Fortnox, men med mer fokus på enkelhet och för mindre företag.

Det primära de erbjuder är en "supersök" där man kan söka efter vad man köpt (efter du till exempel fotat in ett kvitto i deras app) och på så sätt få till en korrekt bokföring. Det är alltså ett bokföringsprogram som erbjuds, och inte en helhetstjänst. För den som har enkel bokföring är det en absolut fungerande tjänst, och konkurrerar med Bokio, Fortnox med flera.

Den största fördelen med Inbooks som bokföringssystem är att det är enkelt att använda. Vill du ha en billig (i kronor) lösning är det absolut ett alternativ. De är också ganska snabba på att få ut nya funktioner.

Nackdelen med Inbooks är att de just är så nya. Väldigt många funktioner saknas om man ska jämföra med bokföringssystem som både är gratis och i samma prisklass.

Vill du läsa om alla funktioner som bokföringssystemet Inbooks har kan du göra det här. På Inbooks hemsida finns det så klart en massa information också.

Fördelar

  1. Enkelt system som är lätt att hantera
  2. 30 dagar öppet köp
  3. Sanbbrörliga
  4. Sök efter vad du köpt och slipp kontering

Nackdelar

  1. Många funktioner saknas jämfört med konkurrenter
  2. Bokföringsprogram, tar inte bort särskilt mycket administration
  3. Inget öppet API